Megint az Egy rém rendes család feltámasztásáról beszélnek

Nickelodeon: "Legend Of Korra: Book 3" Panel - Comic-Con International 2014 GettyImageRank3 BOARD VERTICAL Theatrical Performance LAUGHING USA California San Diego Movie ACTOR Applauding Television Show Film Industry David Faustino Arts Culture and Entert
SAN DIEGO, CA - JULY 25: Actor David Faustino laughs as he attends the Nickelodeon: "Legend of Korra: Book 3" panel during Comic-Con International 2014 at the San Diego Convention Center on July 25, 2014 in San Diego, California. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Bud Bundy egykori alakítója, David Faustino lassan húsz éve nem tud belenyugodni abba, hogy vége az Egy rém rendes család-nak, már sokadjára beszélt a sorozat feltámasztásáról.
Vágólapra másolva!

Az Egy rém rendes család már 1997-ben véget ért, a Bundy család négy tagja közül Bud, vagyis David Faustino azonban nemigen tudott továbblépni – karrierje korántsem kapott akkora löketet, mint a többieké, leginkább csak a hangját kölcsönzi különféle produkcióknak.

Örülne, ha ismét lenne egy rém rendes családja Forrás: AFP/Ethan Miller

Most az Allegedly with Theo Von and Matthew Cole Weiss podcast adásában beszélt arról, hogy

el tudná képzelni az Egy rém rendes család folytatását vagy spin-offját a Netflixen.

Itt kelt új életre például Az ítélet: család is, vagyis volt már arra példa, hogy az online tartalomszolgáltató feltámasszon egy vígjátéksorozatot.

Faustino szerint rajta kívül

a másik három főszereplő is benne lenne,

bár valószínű, hogy Ed O'Neill például csak kisebb szerepet vállalna, legalábbis amíg a Modern család tart. A projektről már többször volt szó korábban is, Bud Bundy egykori alakítója szerint csak jogi problémák állnak a megvalósítás útjában.