Hazatért Amerikából a volt megasztáros

Hien
Vágólapra másolva!
Hien Amerikában él, de most hosszabb időre hazatért, az egész nyarat Magyarországon tölti. A Megasztár énekesnője két szakot végez egyszerre a bostoni Berklee College of Music egyetemen, új dalában szeretné megmutatni, mit tanult eddig.
Vágólapra másolva!

Még mindig nagyon élvezi kinti életét, a következő időszakban két szakon is fog tanulni, így a tervezettnél tovább marad Amerikában. "Sokat tanulok és inspirálódom, amit remélem, a saját dalaimban is tudok alkalmazni. Két szakon vagyok, az egyik a dalszerzés, a fő irányzat pedig elektronikával foglalkozik" – mesélte a Mokkában.

Forrás: Hien / Facebook

Legújabb dalát szinte teljes mértékben ő írta, hangszerelte és keverte, alkalmazva mindazt, amit a zenei iskolában tanult. Nem aggódott amiatt, hogy a hazai közönség elfelejti, rendszeresen tartja magyar rajongóival a kapcsolatot.

"Azt gondoltam, hogy akik szerettek és támogattak eddig, azok mindig ott vannak. A közösségi oldalamon és a blogomon tartom velük a kapcsolatot, beszámolok az élményeimről. Sokat változom, változik a stílusom is, és remélem, ezzel az új irányzattal új embereket is vonzok majd. Biztos veszítek is másokat, de úgy gondolom, ez így normális."