Eljárás indult Demcsák Zsuzsa ellen

Demcsák Zsuzsa könyvbemutató - A Másik Életem Demcsák Zsuzsa könyvbemutató - A Másik Életem címmel - A grey Goose bárban Budapesten 2014. december 3-án
Demcsák Zsuzsa könyvbemutató - A Másik Életem címmel - A grey Goose bárban Budapesten 2014. december 3-án
Vágólapra másolva!
A vasárnap esi A Nagy Duett után igazoltatták a rendőrök, eljárás indult ellene.
Vágólapra másolva!

Demcsák Zsuzsa a vasárnap esti Nagy Duett után egy darabig társaival lazított, hogy levezesse a feszültséget, amit az énekes show okoz, eztán autóba ült, és a Bors szerint rendőri igazoltatásba futott bele az éjszakában. Megkérdeztük a TV2-t az esetről, a csatorna nem kívánta kommentálni a történetet.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Eljárás indult

A Bors kérdésére a rendőrség közölte: eljárást indítottak az ügyben. "A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2016. május 2-án 2 órakor közúti ellenőrzést hajtottak végre Budapest II. kerületében, amely során egy személyt igazoltattak. A BRFK II. kerületi rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt" - hangzik a hivatalos válasz.

"Igazoltattak, borzasztóan sajnálom. Kiengedtem a gőzt A Nagy Duett után. Száz méterre voltam a lakásomtól, és onnan mentem volna haza, amikor megállítottak. Hibáztam, borzasztóan sajnálom" - mondta a lapnak korábban a műsorvezető.