Nézze meg, miként búcsúzik a sorozattól a Castle hősnője!

STANA KATIC, NATHAN FILLION Episodic
CASTLE - "Crossfire" - With their best lead in hand, Castle and Beckett are ready to take on LokSat. But an unforeseen twist puts their case - and their lives - in jeopardy, on the season finale of "Castle," MONDAY, MAY 16 (10:00-11:00 p.m. EDT) on the ABC Television Network. "Crossfire" (ABC/Byron Cohen) STANA KATIC, NATHAN FILLION
Vágólapra másolva!
Az ABC kiadott pár forgatási képet a Castle nyolcadik évadjának utolsó epizódjáról, Beckett nyomozó ebben búcsúzik el a közönségtől.
Vágólapra másolva!

Az ABC megjelentetett néhány fényképet a Castle forgatásáról, Stana Katic utolsó epizódjáról. A készítők ugyanis kiírták a történetből a színésznő által játszott Beckett nyomozót, ahogyan a Tamala Jones által alakított Lanie Parisht is.

Búcsúzik a sorozattól Forrás: ABC

A képeken az látszik, hogy Beckett és Castle nagyon fotóz valamit, aztán egy kis akcióra is számíthatunk, Castle egy pisztolyt dob át a társának, vagy fordítva – ez is az epizód címe, Crossfire, vagyis Kereszttűz.

Az ominózus rész – a nyolcadik évad huszonkettedik epizódja – május 16-án kerül képernyőre az Egyesült Államokban, azt azonban nem tudni még, hogy miként ér véget: a készítők két befejezést írtak, miután még mindig nem közölte velük az ABC, hogy lesz-e a sorozatból kilencedik, Beckett nélküli szezon. Mutatjuk a fotókat:

Forrás: ABC
Forrás: ABC
Forrás: ABC
Forrás: ABC
Forrás: ABC
Forrás: ABC
Forrás: ABC
Forrás: ABC