Három meztelen magyar maradt a szigeten

Ádám keresi Évát
Viasat
Vágólapra másolva!
7 százalékos közönségaránnyal ment az Ádám keresi Évát második adása, műsorsávjában a Viasat3 a második legnézettebb csatorna volt.
Vágólapra másolva!

Lement a meztelen párkereső második adása is, a Viasat3-nál nagy lehet az öröm, mert este kilenc és tizenegy óra között a második legnézettebb tévé volt 18–49-ben, a kereskedelmi célcsoportban az RTL Klub mögött. Ebben nagy szerepe van a pucér realitynek, amely 7 százalékos közönségaránnyal ment eben a korosztályban, miközben a teljes lakosságból 117 ezer nézőt vonzott a Nielsen adatai szerint.

Ez az egyik helyszín Forrás: Viasat3

Az Ádám keresi Évát legutóbbi adásában két nő és három férfi incselkedett egymással a trópusi szigeten egy szál semmiben, majd egy feladat jött az egymással vetélkedő nők számára: mivel ezt Kloé oldotta meg fürgébben és ügyesebben, ő kapta a jogot, hogy hazaküldjön Magyarországra két játékost.

A számára konkurenciát jelentő Anett lett az egyik kieső, akivel különösebben jó kapcsolatot sem sikerült kialakítania, Sanyi pedig a másik, a férfi nyomulása idegesítette. A következő epizódban egy új férfi és még két nő érkezik a realitybe.