Nem jön össze Freddie terve az Eurovízión

Freddie
Vágólapra másolva!
A Dal 2016 döntőjét Freddie nyerte meg Pioneer című dalával, a közönség szavazatai alapján így ő képviseli Magyarországot a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon Stockholmban. Az énekes már megérkezett a svéd fővárosba, túl van az első próbán, a színpadkép viszont nem olyan lesz, amilyet elképzelt.
Vágólapra másolva!

Fehérvári Gábor Alfréd május 10-én negyedik előadóként lép színpadra Stockholmban, már a svéd fővárosban készül a versenyre. "A próba leginkább arról szólt, hogy a hang, a hangzás megszólalása rendben legyen, és ezzel elégedett vagyok, igazán jó munkát végeznek a helyiek, mindenre odafigyelnek. A vizuálról, a színpadképről is egyeztettünk, kértünk néhány változtatást, fejlődik a produkció.

- mondta.

Freddie már Stockholmban készül Forrás: MTVA

A helyszínen sajtótájékoztatón azt is elmondta, hogy öten lesznek a színpadon: rajta kívül három vokalista – a Fool Moon a cappella csapatból Mészáros Tamás, Molnár Gábor és Wodala Barnabás -, valamint Baranya Dávid táncos.

Freddie a stockholmi sajtótákoztatón Forrás: MTVA

Az énekes rendszeresen posztol közösségi oldalán, legutóbb így üzent a rajongóknak: "Hosszú volt a nap, megjártuk a színpadot, promóztunk, interjúztunk, sajtótájékoztató is volt. Holnap is jelentkezem, nagyon jólesik, hogy érdeklődtök."

Öten lesznek majd a színpadon Forrás: Mudri Simon

Freddie A Dal 2016 döntője után hosszabb interjút adott az Origónak, amit itt olvashat.

Szavazzon!

Mire megyünk ezzel a dallal az Eurovízión?