133 ezer virág került a sírjára, de feltámadt

fantasy temető
Vágólapra másolva!
Ha nincs képben a Trónok harcával, és még izgulni szeretne, hogy a kinyírt több száz karakter közül ki tért vissza, akkor ne is olvasson tovább. Spoileresen folytatjuk.
Vágólapra másolva!

A Slate.com oldalon létezik egy virtuális temető, ahol a Trónok harca elhunyt szereplőinek sírjára lehet digitális módon virágot biggyeszteni. Aki az HBO fantasyját követi, az tudja, hogy ebből a sorozatból a lehető legritkábban szoktak természetes halállal távozni szereplők, a legtöbbet agyonverik, megmérgezik, leszúrják, vízbe fojtják, felnégyelik vagy karóba húzzák, jó esetben nem egyszerre. Csak az elmúlt két részben olyan karakterektől búcsúztunk, mint Balon Greyjoy, Roose Bolton, Doran Martell, Trystane Martell, Areo Hotah, és már az ő sírjukon is van virág, a két Martellt ezernél is többen gyászolják.

Forrás: slate.com

A régiek közül Khal Drogo népszerű, ha a virtuális sírlátogatók számát nézzük: hozzá 172 ezren mentek, de Ned Starkot még jobban szerették, ő 274 ezer virágot kapott eddig. Robb Stark 217 ezre vagy Catelyn 170 ezre sem rossz eredmény, Oberyn 205 ezre is impozáns. Havas Jonnak csak szűk 9-10 hónapja volt látogatókat gyűjteni, és épp 133 ezernél járt, amikor a vörös papnő mágiájának köszönhetően feltámadt - erről itt írtunk.

Vicces, hogy az eseményre azonnal reagáltak az oldal készítői, a sírhant közepén megjelent egy szürkés-kékes kéz, mintha egy élőhalott próbálna épp kimászni a föld alól, mint Michael Jackson Thriller című, legendás klipjében.

Alább szavazzon: hogyan érintette a sokak szerint várható fordulat, amit azonban sikerült hónapokig úgy eltitkolni, hogy legalább ötszáz ember tudott róla az HBO-nál meg a stábban?

Szavazzon!

Mit gondol Havas Jon feltámasztásáról?