Kőkemény párbajt nyert Cintia a Farmon

Farm
Vágólapra másolva!
Kiejtette Norbit egy nem látványos, de komoly erőnlétet, akaraterőt igénylő párbajon.
Vágólapra másolva!

Cintia választott ellenfelet magának az RTL Klub valóságshow-jában, a Farmon, szolid hóesésben. Norbitól rosszul van, Sanyával is rossz a viszonya – mondta a döntés előtt Fördős Zének, benn pedig sorra vett három lehetséges ellenfelet. Norbira tett kendőt: „Idegesítesz, gyűlöllek szívemből. Hozzám méltó, erős ellenfél vagy, de majd később legyen nagy pofád, ne most... úgyis én fogok visszajönni, mert egy öntelt f.sz vagy" – mondta riválisának, aki derűsen vihorászva fogadta a döntést, láthatóan nem ijedt meg.

Cintia keményen harcolt Forrás: RTL

Kitartást, türelmet, erőnlétet, akaraterőt igénylő feladatot kaptak a párbajra, egy póznára kellett felmászniuk, és ott tartani magukat addig, amíg bírják. A 20 milliós főnyereményért szépen megküzdöttek. A 24. percnél Norbinak a combja kezdett fájni, a lánynak a bokája, de szívósan tartották magukat. 1 óra 5 percnél a lány majdnem lecsúszott, Norbi keservesen fészkelődött, láthatóan szenvedtek. Bő két óra után a srác kikészült, lecsúszott a póznáról, Cintia vígan ünnepelt.

„Valamilyen szinten sajnáltam, de valójában mégsem. Nagy volt a pofája, engem ócsárolt” – summázta az erőpróbát, ellenfele likvidálását a nyertes.

Szavazzon!

Ki a kedvence?