Ábel Anita: Majkával kicsit férj és feleség lettünk

Ábel Anita, Drágám add az életed!
Vágólapra másolva!
Ábel Anita és Majka nem először vezet közös műsort, tizenhat éve közösen ültek az RTL Klub Reggeli-jében, és rádióztak is együtt egy évet. A színésznő nagyon szerette a Drágám, add az életed! forgatásait, a TV2 műsorában úgy véli, újra egymásba szerettek a sztárpárok, és volt olyan szituáció, amitől könnybe lábadt a szeme.
Vágólapra másolva!

Ábel Anita mindig jól kijött Majkával, úgy emlékszik, az RTL Klub reggeli műsorában is megvolt köztük az összhang. "Tizenhat éve dolgoztunk először együtt, aztán meg rádióztunk is egy éven keresztül, a kapcsolatunk alapját az az év rakta le.

a képernyőn jól működtünk együtt, de a barátság csak később alakult ki. Kicsit mi is férj és feleség lettünk a forgatás alatt, úgy beszéltünk egymással, hogy apukám, hozz már nekem egy pohár vizet. Tény, hogy ismét profi stábbal dolgoztam, öt hét alatt egy hangos szó, egy vita nem volt"- mesélte az Origónak.

A Drágám, add az életed! műsorvezetői Forrás: EVA/Eva

Bevállalós nők, feladatra váró férfiak

A Drágám, add az életed! játékosai egy héten keresztül küzdenek, a nők ülnek egy asztal körül Ábel Anitával és feladatokat vállalnak be, melyeket a pasik oldanak meg a licitben nyert idő alatt. A műsorvezető sokszor bátorítja, rábeszéli a feleségeket, hogy bólintsanak rá egy-egy, elsőre nehéznek tűnő feladatra.

"Izgalmas volt ott ülni a stúdióban és drukkolni, szerintem ez egy nagyon jó formátum, és nem csak a szórakozás, hanem a lélektana miatt is. A régóta együtt élő pároknál láttuk a szikrát a szemekben, úgy néztek a nők a férfiakra, akik küzdöttek a játékokban, ahogy már rég. Akik tizenöt éve élnek együtt, ezekben a szituációkban másként tekinthettek a másikra, drukkoltak, játszottak, az ilyesmikre a hétköznapokban nincs idő. Mindenkinek ott a munka, a gyerek, a rohanás, itt végre újra látták a párjuk másik oldalát. Kökény Aranka biztosan újra szerelmes lett Attilába, de a friss kapcsolatok is stabilabbá váltak.

Kellett a csajoknak a bátorítás, az első forgatási napon még kicsit meg voltak szeppenve, de belejöttünk. A szereplőkkel együtt éreztük meg a műsor ízét. Pörgős volt, kellett fogni a kezüket, én pedig jól éreztem magam ebben a szerepben. Ha valaki bizonytalan, azt könnyű rábeszélni, de ha valaki nagyon nem akar valamit bevállalni, az annyira elszánt, hogy nem is kell eltántorítani" - részletezte.

Kellett bátorítani a női játékosokat Forrás: EVA/Eva

Sosem elégedett

A formátumot nagyon megkedvelte, de úgy érzi, nem neki kell eldönteni, hogy mennyire szerethető. "Az ember nem mondja, hogy az ő gyermeke a világon a legszebb, pedig így gondolja. Nagyon jó produkció, nagyon jó műsor, és mi is sokat tettünk hozzá, de magammal sosem vagyok elégedett, nagyon rossz lenne, ha az lennék. A színpadról sem úgy szoktam lejönni a színházban, hogy hú, de nagyon szuper voltam ma. Az biztos, hogy beleraktam a szívemet, a tudásomat, a lelkemet. A fejlődés a fontos, ezért tanulságos, ha visszanézi magát az ember. Nagyon jó tükör, jó tanulási fázis."

Műsorvezetőként tudnia kellett függetlennek maradni, minden pártól rossz volt elbúcsúzni a forgatási napok végén. "Két és fél nap alatt vettünk fel egy hetet, rengeteg időre össze voltunk zárva és a feladatok alatt is megkedveltem őket. Független maradtam, mindenkinek ugyanúgy drukkoltam.

De ezt most tényleg nagyon komolyan mondom. Talán csak egy olyan férj ment el úgy, hogy csalódott, mert nem úgy jött össze. Érdekes ennek a műsornak a lélektana, a férfiak nagyon küzdenek, nagyon akarnak bizonyítani. A kulisszák mögött is megmaradt a szerepünk, Majkával igyekeztünk kibékíteni azokat a párokat, akik valamin összeugrottak."

Az első hét párosai Forrás: Istvan Ruff

Lesznek nagy meglepetések

Úgy látja, ha a szív és a lélek átjön a képernyőn, akkor a nézők is megélik azokat az érzelmi csúcsokat, amiket ők. "Ha a néző szíve is gyorsabban dobog, mert annyira izgul, vagy kíváncsi, hogy teljesít a páros férfi tagja élesben, akkor beszívja és úgy fog őrjöngeni, ahogy mi a stúdióban. Keleti Andi férje, Kovács Zoli biztosan nagy meglepetés lesz mindenkinek,mi is csodálkoztunk, hogy mire képes. Harmóniában élő családapának tűnik,

Érdekes tanulsága a műsornak, hogy aki nagyon hangoztatja, hogy mennyire szuper és bármit megold, annak nem feltétlenül megy élesben, aki meg csendben ül, abban elképesztő, hogy milyen teljesítmény rejlik."