Kiderül, kik mennek a Kismenők élő show-jába

Kismenők
Vágólapra másolva!
A Kismenők negyedik adásában Ördög Nóra csapata mutatkozik be, ez az utolsó rész, ami felvételről megy, jövő szombattól élőben jelentkezik a TV2 tehetséggondozója.
Vágólapra másolva!

A Kismenők színpadán újra megmutatja magát a közönségnek és a zsűrinek, azaz Ábel Anitának, Apáti Bencének, Hajós Andrásnak és Lajtai Katinak a nyolctagú csapat, akiket Ördög Nóra segít a verseny ideje alatt. A gyerekek közös produkcióval is készülnek, hárman esnek ki a show-ból.

Ördög Nóra csapata következik Forrás: EVA/Eva

A fellépők közt ott lesz Szarvas Benjamin és Papp Csenge, táncuk alatt a Mystery Gang zenél majd, fellép Jenei Brigitta Deborah, Harza Márk, Luppinger Attila, Cserép Tímea, Szabó Bence, Qian Zita Jiafang, Horváth Gutai Bertus pedig az Operaház táncosaival táncol - Rakonczai Viktor írta neki a zenét erre a produkcióra.

Újra jönnek a táncosok Forrás: EVA/Eva

Összesen nyolc alkalommal kerül képernyőre a Kismenők, az első négy adás felvételről megy, az utolsó négy pedig élőben jelentkezik szombat esténként.

100 pont a zsűritől, 100 a közönségtől

A gyerekek a műsorban nem osztályzatot, hanem pontokat kapnak, összesen 200 pontot gyűjthetnek össze. A zsűri 0 és 25 pont közt értékel, így tőlük összesen 100 pontot szerezhető. A második 100 pont a közönségtől érkezik, akik négy csapatot alkotnak a teremben, külön szavaznak az apukák, az anyukák, a nagyszülők és a gyerekek - így kiderül, melyik előadás volt a szimpatikus a nagymamáknak és mi a menő a gyerekek szerint.

200 pontot kaphatnak összesen Forrás: EVA/Eva

Az élményt keresték

A felkészítő órákon és a felvételeken is együtt van a műsorvezető a csapatával, sőt, a tanárokkal is konzultál, ha szükséges. "Együtt találjuk ki a tanárokkal és a szerkesztőkkel, hogy mi legyen a produkció, mennyire terhelhető egy-egy gyerek, nem lesz-e túl nagy falat neki a következő feladat, amit terveztünk. Fontos kérdés, hogy nem várunk-e el túl sokat hirtelen, ezeket jó átbeszélni" -mesélte korábban Ördög Nóra az Origónak.

Tilla és Ördög Nóra csapatkapitányok is Forrás: EVA/Eva

A gyerekek az első találkozásnál sem voltak megszeppenve, hogy a tévéből ismert arcokkal találkoznak, mára barátkozni is kezdtek a csapatkapitányokkal. "A saját gyermekeimnek nagyon fogok szurkolni, mindent el fogok követni, hogy ügyesek legyenek. Egy énekesnek nem tudok segíteni abban, hogyan kell kiénekelni a magas C-t, de

Minél több időt töltünk együtt, annál közelebb kerülünk egymáshoz."