Jamie Oliver számára különleges nap a mai

Jamie Oliver
Comfort Food
Vágólapra másolva!
Jamie Oliver napra pontosan tizenhét éve kezdte tévés pályafutását, 1999. április 14-én került képernyőre a A pucér szakács első adása.
Vágólapra másolva!

Már tizenhét éve szerepel a tévében Jamie Oliver, 1999-ben mutatkozott be a nézőknek. Azóta már számos szakácskönyvet adott ki, több tévéműsort forgatott és hamarosan Budapesten is megnyitja éttermét. A szakács essexi faluból indult, először szülei éttermében dolgozott, majd Londonban tanult, az ottani River Caféban figyelt fel rá a BBC – nekik készítette első tévéműsorát, A pucér szakács-ot.

Jamie 1999-ben szerepelt először a tévében Forrás: Joe Sarah Jamie Oliver/Joe Sarah 2014

Azóta túl van már rengeteg produkción, miközben például a volt brit miniszterelnöknek, Tony Blairnek is készített vacsorát. A főzés mellett szívügye az egészséges táplálkozás és az iskolai étkeztetés megreformálása, rendszeresen indít különböző kampányokat a témában.

Közösségi oldalára posztolt egy régi fényképet, mellette pedig arról írt a követőknek, hogy milyen gyorsan elmúlt ez a sok év, még mindig nagy szeretettel készíti az ételeket, a kedves kommenteket pedig előre köszöni.