A Story főszerkesztője lett a TV2 új hírigazgatója

Szalai
Vágólapra másolva!
Kökény-Szalai Vivien vezetésével márciustól megalakul az Aktuális műsorok igazgatósága, amelynek feladata a TV2 Csoport csatornáin futó hír- és aktuális műsorok bővítése és megújítása. Azurák Csaba, a TV2 vezető képernyőse új megbízatást kap; önálló napi háttérműsor vezetője lesz.
Vágólapra másolva!

A Mokka, az Aktív és a Tények mellett új napi közéleti háttérműsorral jelentkezik a TV2, amelynek házigazdája Azurák Csaba lesz. A szakember a jövőben a Tények műsorvezetése mellett új megbízatására koncentrál, ezért főszerkesztői feladatait átadja.

Azurák Csaba új megbízást kapott Forrás: TV2

Azurák Csaba 2001 óta tagja a TV2 csapatának, dolgozott a Napló, a Mokka és a Tények műsorában. Irányítása alatt az elmúlt egy évben az infotainment műsorok a TV2 legsikeresebb produkciói lettek. A Mokka piacvezető, a Tények pedig most is a csatorna legnézettebb saját gyártású napi műsora. Nevéhez fűződik a díjnyertes tények.hu online hírportál elindítása - áll a csatorna közleményében.

"Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója hónapokkal ezelőtt kért fel, hogy dolgozzam ki egy közéleti háttérműsor koncepcióját. Örömmel fogadtam kérését, hiszen mindig is úgy éreztem, hogy hiányzik a TV2 képernyőjéről egy ilyen típusú műsor" - mondta Azurák.

A csatorna

Kökény-Szalai Vivient nevezi ki az aktuális műsorok igazgatójának,

aki 13 éve dolgozik a média területén. 2003-tól 2011-ig a Színes Bulvár Lap (később Bors) külpolitikai, majd sztárrovatos munkatársa volt. 2011-ben az akkori Sanomához igazolt, előbb a Story magazin rovatvezetője, később vezető szerkesztője, felelős szerkesztője, majd 2014. július elsejétől főszerkesztője lett.