A Jóbarátok Joeyja nem bír a gyerekekkel

2014 Winter TCA Tour - Day 8 GettyImageRank2 BOARD Discussion VERTICAL Talking USA California Pasadena - California ACTOR Television Show Matt LeBlanc Arts Culture and Entertainment Showtime Celebrities Langham Hotel Television Critics Association Tour Ep
PASADENA, CA - JANUARY 16: Actor Matt LeBlanc speaks onstage during the 'Episodes ' panel discussion at the Showtime portion of the 2014 Winter Television Critics Association tour at Langham Hotel on January 16, 2014 in Pasadena, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Joeyja, Matt LeBlanc új vígjátéksorozat felé kacsingat, készül a CBS-re az I'm Not Your Friend.
Vágólapra másolva!

A CBS-re készül az I'm Not Your Friend, amelynél Matt LeBlanc produceri teendőket is ellát, amellett, hogy ő lesz a főszereplő – egy apukát játszik, aki rájön, hogy nem is olyan egyszerű otthon maradni a gyerekekkel a felesége helyett.

Több munka is bejött neki egyszerre Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown

A pilot után nagy valószínűséggel jön a sorozat is, miután a csatorna olyan megállapodást kötött LeBlanc-nal, hogy fizetnie kell, ha a bemutató rész alapján mégsem rendeli meg a szériát.

Még idén érkezik LeBlanc jelenlegi projektjéből, a Sikersorozat-ból az ötödik évad, az iparági pletykák szerint ez lesz az utolsó szezon. A színész azonban az I'm Not Your Friend nélkül sem panaszkodhatna a munka hiánya miatt, ő lett a Top Gear egyik új műsorvezetője is.