VV8, Star Academy: Tivy idegrohamot kapott, Hanna kieshet

Hannának nem lesz könnyű
Vágólapra másolva!
Zajlik az élet mindkét realityben.
Vágólapra másolva!

A Való Világban Tivy többszörös szabályszegés miatt büntetést kapott, pincérruhában kellett kiszolgálnia a többieket, amit ő végtelenül megalázónak tartott (lenézve így pár tízmillió pultost, pincért világszerte). Minősíthetetlen hangnemben, gyakori káromkodásokat hallatva, végtelenül primitív szinten őrjöngött egy sort, mások jóformán rá se mertek nézni, nehogy leüsse őket idegrohama közepette.

Először megtagadta a feladatot, közölte, hogy zárják ki - ugyanis attól tartott, hogy eddig gondosan felépített karaktere sérül, ami önmagában egy vicc (Imázsának két alappillére a „szökik a málna!" felkiáltás, illetve a „mi van, negatííív?" kérdés, ami valljuk be, még kevés egy hollywoodi karrierhez.). A VV8 szereplői végül szerkesztői kérésre összeültek, hogy érvekkel, értelmesen meggyőzzék az önkontroll nélkül handabandázó ifjú ösztönlényt, hogy verbális agresszióval nem megy sokra.

Hannának nem lesz könnyű Forrás: tv2

A rivális valóságshow-ban, a Star Academy-ben jóval szolidabb fiatalok éldegélnek, ott folytatódott Alexandra és Laci románca, majd behatolt az objektumba a négy zsűritag. Elemezték röviden az elmúlt napokat, majd megnevezték azt, akinek Ossó Balázs mellett 33% esélye lett kiesni: szerintük Hanna fejlődött ugyan, de nem eleget, ezzel ő veszélyzónás lett.

Szavazzon!

Kicsi Óriások: ki a kedvenc zsűritagja?

Szavazzon!

Star Academy: ki a kedvenc zsűritagja?

Szavazzon!

Sztárban sztár: ki a kedvenc zsűritagja?