Még egy csatorna jön a TV2-csoporttól

Joy a Nevem Earl sorozatból
Vágólapra másolva!
A Humor+ október végén indul, lesz rajta saját gyártású műsor is.
Vágólapra másolva!

A humorcsatorna október végén indul, programstruktúrája saját gyártású és vásárolt tartalmakból épül fel. Néhány cím a vásárolt tartalmakból: Egy rém rendes család, Simpson család, Cleveland show, Amerikai fater, Nevem Earl, Felhőtlen Philadelphia – ezek alapján a Comedy Central nézőire hajtanak főképp.

Joy a Nevem Earl sorozatból

Saját gyártás is lesz, elsőként a Kapsz egy fülest című műsor, amely régi dédelgetett terve a TV2-nek. „A szórakoztató műsor lényege, hogy két műsorvezető fülhallgatót tesz egy-egy ismert ember fülébe, akiknek különböző vicces szituációkban azt kell tenniük, amit a műsor házigazdái és más ismert emberek a fülükre mondanak. A pilotban Kasza Tibi és Rákóczi Feri műsorvezetőként, Dér Heni, egy Irigy hónaljmirigy-tag és Zámbó Árpi sztárszereplőként tűnik fel. A jelenetekben, amelyeket rejtett kamerával rögzítettek, egyszer a műsorvezetők, máskor maguk a sztárszereplők irányítják és sodorják abszurd, valamint vicces helyzetbe egymást" – írtuk róla még 2013-ban.

A pilotban, amely adásba sem került (de itt megnézhető), Dér Heni színészkedik, egy darabig hihetően, utána kissé átlátszóan: épp kiskutyája számára próbált nagy állatzsúrt szervezni.