Kulka János nem megy az RTL Klub sorozatába

Vágólapra másolva!
A Válótársak folytatásában már nem lesz ott.
Vágólapra másolva!

Kulka az RTL sorozatában Stohl András karakterének szigorú apósát alakította: a csatorna kérdésükre elárulta, hogy a 2. évadban nem lesz látható a színész. Ennek nem Kulka betegsége az igazi oka, hanem az, hogy egy feldolgozásról van szó, és a holland eredeti szériának második évadjában sem jut szerep az apósnak.

Stohl és Kulka Forrás: RTL

Ahogy az Origo is megírta, hogy Kulka Jánost még áprilisban mentők szállították kórházba: kiderült, hogy stroke-ja volt, és egy vérrögöt távolítottak el egy agyi érből. Sokáig lábadozott, de talán tudott volna forgatni augusztusban, ha van mellékszerepe a sorozat 2. évadjában.

A Válótársak a tévében 2015 egyik kellemes meglepetése volt, mert korábban már láttunk több heti sorozatot elhasalni itthon. Az RTL nem bízta a véletlenre, egy bevált szériát adaptált, annak cselekménye, karakterei köszönnek vissza a magyar verzióban is: kerülik a politikát, a hazai közéletet, nincs szó benne migránsokról és közmunkáról, a sztori játszódhatna akár Bécsben vagy Koppenhágában is. Párkapcsolatokról, barátságról, szerelemről, családról, függésről és elszakadásról szól, így elhelyezhető szinte bármely európai nagyvárosban.

Forgatáson is jártunk, itt olvashat többet a 2. évadról.