Intim titkokat fecsegett ki a Trónok harca sztárja

Trónok harca, John Bradley, Kit Harington
Vágólapra másolva!
A népszerű fantasysorozatban Sam Tarlyt, az Éjjeli Őrség mesternek készülő tagját alakító John Bradley szinte mindenre válaszolt, amit a Reddit felhasználói egy élő chatinterjú során kérdeztek tőle.
Vágólapra másolva!

Bradley ugyan új filmjét, a Traders című thrillert érkezett promotálni a különleges beszélgetésre, de természetesen készséggel megfelelt a rajongók Trónok harca-ügyeket firtató kérdéseire is – legyenek azok bármilyen intimek.

Arra a kérdésre például, vajon a Havas Jont játszó Kit Harington a valóságban is annyira vonzó-e, a színész úgy válaszolt, hogy a valóságban még sokkal vonzóbb – főleg, ami az illatát illeti. További vicces hülyeségekkel kapcsolatban Bradley elárulta azt is, hogy szívesebben eszik csibefalatkákat, mint csirkecombot, és hogy ha választania kéne,

inkább egy elefánt méretű Mással küzdene meg,

mint tíz kacsa méretűvel, mivel egyszerűen elfutna, és egyetlen ellenfél elől könnyebb egérutat nyerni.

Bradley a tavalyi Comic-Conon Forrás: Vivien Killilea / Getty Images North America / AFP

Mikor egy rajongó felhívta rá a figyelmét, hogy egy elefánt akár 40 kilométer/órás sebességgel is képes száguldani, Bradley azzal védekezett: a kacsák viszont köztudottan alakzatban repülnek, így a hátul repdesők simán kipihenik magukat és új erőre kapnak, így neki esélye sem lenne.

Ami a komolyabb témákat illeti, kiderült, hogy a 28 éves angol színész sokáig nem szerette olyan nagyon a könyveket, mint ahogy az általa alakított Sam. Bradley elmesélte, hogy csak nemrégiben fedezte fel az olvasás örömét, 16 éves koráig például nem is olvasott el semmit a kötelezőkön kívül, ami nem a fociról szólt. A Trónok harca egyik nagy vívmánya szerinte, hogy

ráveszi az embereket arra, hogy olvassanak,

főleg fantasyt, hiszen ki ne akarná megismerni azokat a regényeket, amelyeken ez a nagyszerű sorozat alapul? Saját bevallása szerint vele is épp ez volt a helyzet.

Bradley egy londoni Trónok harca-kiállításon Forrás: Tolga Akmen / Anadolu Agency / AFP

A sztárnál arra is rákérdeztek, hogy milyen érzés minden egyes epizódban más és más rendezővel dolgozni. „Nagyszerű tapasztalat, hiszen így mindig fel kell venned valaki más munkastílusát. Ez arra késztet, hogy folyamatosan koncentrálj, és maradj a földön. A különböző rendezők pedig különbözőképpen hatnak rád, így

és ez nagyon hasznos lehet a jövőben” – válaszolta a színész.

Bradley (és sokunk) kedvenc epizódja, A fattyak csatája Forrás: HBO

John Bradley elmesélte azt is: nem csak városi legenda, hogy a Trónok harca színészei a való életben is szoros barátságot ápolnak, hogy a Stannist alakító Stephen Dillane-nel való közös munka volt a legnagyobb hatással rá, és hogy sokakhoz hasonlóan neki is A fattyak csatája a kedvenc epizódja. További válogatott kérdés-válaszokat itt találunk, a teljes chatinterjút pedig itt olvashatjuk végig.