A 100 legjobb nő a tévéből: Czippán Anett

Czippán Anett, Interjú, TV2, Műsorvezető, 2016. 06. 20.
2016. június 20-án készült interjú képek Czippán Anettről a TV2 műsorvezetőjéről.
Vágólapra másolva!
A Mokka és a FEM3 Café csinos műsorvezetője, Czippán Anett sem maradhatott le listánkról, nemcsak a magyar hölgyek között, de a nemzetközi mezőnyben is megállja a helyét. 
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már az 51. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Czippán Anett,

aki legutóbb azzal került be lapunkba, hogy majdnem átszúrták a kezét élő adásban egy olyan trükk során, amely a lengyel tévében elég rosszul végződött.

Czippán Anett egy interjún Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Anettet jelenleg a Mokka és a FEM3 Café műsorvezetőjeként ismerhetjük, de a TV2-n megfordult az Aktív-ban és a korábban Állatőrség címmel futott ÁllatoZOO-ban is.

"Szeretem tájékoztatni az embereket a fontosabb napi témákról, érdekes történetekről, de érdekelnek a könnyedebb, szórakoztató témák is. Van egy komolyabb oldalam, de nagyon szeretek viccelődni is" – mondta az Origónak a feladatairól egy viszonylag friss interjúban.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Már gyerekként modelkedett, egy fotós ajánlotta neki a Kölyökidő-t, ami egyből megtetszett neki:

Nekünk olyan volt a Kölyökidő, mint másnak egy kosáredzés vagy egy gitáróra iskola után. A délutánjainkat sokszor forgatással töltöttük, és nagyon élveztük. Ott döntöttem el, hogy ezen a vonalon haladok tovább" – elevenítette fel az emlékeit.

Nánási Pál is fotózta Forrás: Nánási Pál

Ezzel együtt nem készült tudatosan a műsorvezetésre, csak azt érezte, hogy tévés közegben akar mozogni. Férje is innen került ki egyébként, 2009-ben hozzáment Rendes Zoltánhoz, a TV2 akkori kreatív vezetőjéhez, egy fiuk született – Anett azonban ötévi házasság után beadta a válópert.

"A szó klasszikus értelmében nem vagyok az a sztártípus, aki ha bármit csinál, azt megírják az újságok. Szeretném, ha ez így is maradna. A rutinos műsorvezetők közül valaki azt mondta, hogy pusztán csak szeretné a munkáját végezni, és nem szeretne celebbé válni, de így nehezebb neki érvényesülni. Örülök annak, hogy

Ez annak is köszönhető, hogy a magánéletben nem feltétlenül úgy nézek ki, mint a tévében. A műsorban csinos ruhát kapok, szép sminket és frizurát készítenek nekem, de egyébként saruban rohangálós csaj vagyok" – mondta magáról, a képeket elnézve azonban ezt nehéz elhinni.

Fotó: Polyák Attila - Origo
Forrás: TV2
Forrás: FEM3
Forrás: Polyák Attila - Origo
Forrás: Polyák Attila - Origo
Forrás: TV2
Forrás: TV2
Forrás: TV2