Jó 850 ezren nézték Berényi Miklós titkos csókját

Barátok közt
Vágólapra másolva!
Július 21-én volt képernyőn a Barátok közt 8000. epizódja, 851 ezer nézővel meg is nyerte a napot.
Vágólapra másolva!

A teljes lakosságot vizsgálva első helyen végzett a Barátok közt a Nielsen mérése alapján, a sorozat 8000. epizódját 851 ezer néző követte csütörtök este. Második helyen áll az RTL Klub Híradó-ja 600 ezer nézővel, harmadik pedig a Keresem a családom lett - Lilu családegyesítő műsorának az első évadja van képernyőn újra, de már készülnek az új részek.

A Barátok közt 8000. része nyerte a napot Forrás: Barátok közt

A 18–49-es korosztály körében is népszerűek Berényiék, a Barátok közt 270 ezer ilyen korú nézővel itt is az első helyen áll, de a célcsoportban az Éjjel-nappal Budapest követi 211 ezres nézőszámmal. A harmadik szintén RTL Klub-os műsor, a Keresem a családom 184 ezer nézővel.

A TV2 legnépszerűbb műsora a Tények volt a teljes lakosságban, a hatodik helyen végzett 506 ezer nézővel, a 18-49-es célcsoportban pedig a Jóban Rosszban volt a legnézettebb a csatornán, 121 ezer ilyen korú nézővel.

A csatornák versenyéből a TV2 került ki győztesen, de nem sokkal maradt le tőle az RTL Klub, a harmadik helyen a Duna TV áll. A legnépszerűbb csatornák listáját teljes lakosságban a F+ és a Super TV2 zárja.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés