Megvan az új Superman!

Tyler Hoechlin, Teen Wolf - Farkasbőrben
Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, idén ősszel a Supergirl című sorozat a CBS műsoráról a The CW-re költözik, és az új évad első két epizódjában fontos szerep jut a főhősnő unokatestvérének, Supermannek is. Mostanra az is kiderült, hogy ki fogja alakítani a világ legismertebb szuperhősét.
Vágólapra másolva!

Superman ugyan néhány rövid jelenet erejéig már a Supergirl első évadjában is felbukkant, de csak villanásnyi időre, az arcát sosem láthattuk, és szöveget sem kapott. Ez fog jelentősen megváltozni az idén ősszel érkező második szezonban, hiszen az első két részben nem csak arcot kap az Acélember, de a történet szempontjából is fontos szerepet szánnak neki a sorozat alkotói.

A sorozat executive producere, Andrew Kreisberg csütörtök este jelentette be, hogy megtalálták a tökéletes színészt a szerepre, aki nem más, mint Tyler Hoechlin.

Tyler Hoechlin farkasemberként lett híres, most ő alakítja a világ legismertebb szuperhősét Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle

A színész leginkább a Teen Wolf – Farkasbőrben című szériából lehet ismerős a nézőknek, de szerepelt A kárhozat útjá-ban, az Elhajlási engedély-ben, és a Hetedik mennyország című sorozatban is, legközelebb pedig A szürke ötven árnyalata folytatásaiban lesz látható a nagyvásznon.

A huszonnyolc éves Hoechlin olyan színészek után ölti magára a piros/kék kosztümöt, mint George Reeves, Christopher Reeve, Dean Cain, Tom Welling, Brandon Routh és Henry Cavill.