Kéz a kézben Ellen DeGeneres és színésznő szerelme

Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, Szenilla nyomában
Vágólapra másolva!
Az Emmy-díjas műsorvezetőnő, a The Ellen DeGeneres Show házigazdája és Portia de Rossi, az Ally McBeal, Az ítélet: család és a Botrány sztárja egy mozipremier vörös szőnyegén vonult fel kézen fogva. Nézze meg a bűbájos képeket!
Vágólapra másolva!

Június 8-án tartották Hollywoodban a várva várt Pixar-folytatás, a Szenilla nyomában világpremierjét, amelyen természetesen a neves talkshow-háziasszony is megjelent, hiszen ő kölcsönzi az animációs filmben a címszereplő kedves, feledékeny halacska hangját.

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

DeGenerest az eseményre elkísérte felesége, Portia de Rossi színésznő is. A két sztár hasonló rövid, szőke frizurával, ezerwattos mosollyal, napszemüvegben és egymás kezét szorongatva pózolt a fotósoknak a vörös, pontosabban stílszerűen kék szőnyegen.

A műsorvezető és De Rossi 2008 nyara óta alkotnak házaspárt. Pár éve elterjedt a pletyka, hogy házasságuk megromlott, és válni készülnek, de a szerelmesek ezt cáfolták. A jelek szerint azóta is teljes a harmónia köztük – elég csak a premieren készült képekre nézni, illetve átböngészni Portia De Rossi Instagramját, ahol szintén rengeteg közös fotó van róluk.