A rockénekes megmentette egy kisbaba életét

Rock im Park 2016 FESTIVAL MUSIC FESTIVAL Anthony Kiedis SQUARE FORMAT
Singer of the US crossover band Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, performs on stage during the '2016 Rock im Park' music festival in Nuremberg, Germany 5 June 2016. More than 80 music groups have performe dat the festival. Photo: Daniel Karmann/dpa
Vágólapra másolva!
A Red Hot Chili Peppersszel készült Carpool Karaoke forgatásán majdnem tragédia történt, a frontembernek, Anthony Kiedisnek kellett újraélesztenie egy gyereket. 
Vágólapra másolva!

A fél világ kiröhögte már magát James Corden sorozatának, a Carpool Karaoke-nak a legújabb adásán, amelyben a showman a Red Hot Chili Peppersszel marháskodott és énekelt a kocsiban.

A videón olyan 10.50-nél neki is vetkőztek, hogy az együttestől megszokott stílusban, félmeztelenül folytassák az utat – ami attól vált viccessé, hogy Corden korántsem büszkélkedhet olyan felsőtesttel, mint a bandatagok. Ha még nem látta, mutatjuk:

A Red Hot Chili Peppers frontembere, Anthony Kiedis a brit Radio X adásában azóta elmesélte, hogy a mókás műsor felvétele közben kis híján szemtanúi lettek egy tragédiának. Megálltak, hogy egyenek egy kis mexikóit, amikor az egyik közeli házból egy asszony rohant ki, a karjában a gyermekét tartva, és azt kiabálta, hogy a kislány nem lélegzik.

A stábból többen odasiettek, de a nő pont Kiedis kezébe nyomta a gyereket.

Az énekes először megpróbálta kinyitni a lány száját, hogy úgy lélegeztesse, majd a hasát kezdte el nyomkodni. "Buborékok jöttek ki a száján, a szemei visszatértek a helyükre. Akkor tűntek fel a mentők, átadtam nekik a gyereket, aki már lélegzett, jól volt" – mesélte Kiedis. A sztorit teljes egészében meghallgathatja itt.