Nagyon csalódott vagyok - megszólalt a Farm nagy vesztese

Cintia és Dia
Vágólapra másolva!
Tíz héten át rokonszenves arcát mutatta, az utolsó nap mindent elrontott, és elbukta a 20 millió forintot Gergő a Farmban. Az RTL faggatására sem tudott mit mondani, Cintia szerint viszont az égvilágon nem volt semmi.
Vágólapra másolva!

Mint megírtuk, 61-39 arányban Gábor nyert, és vitte a húszmilliót a Farm végjátékában, noha az adás elején még fej fej mellett voltak. Sokáig Gergő tűnt favoritnak, de miközben kinn várta Brigi, ő az utolsó reggelek egyikén bemászott Cintia ágyába, és ott úgy tűnt, hogy heveny pettinggel múlatták az időt. Az RTL persze ezt is megmutatta, pont a finálé napján, és egyértelmű volt, hogy ezen ment el a fődíj.

„Sajnos ezen múlott a győzelem. Ez egy nagyon drága tanulópénz volt” – kommentálta a nézők döntését a helyzethez képest szokatlanul derűs Brigi, Gergő pedig morózusan, dermedten állt, és egy szót sem szólt, amikor a Fókusz kameráját arcába tolták. „Vége?” – csak ennyit kérdezett, láthatóan összetörten, majd közölte, hogy nagyon csalódott.

Brigi és Dia Forrás: RTL

Brigi Diával nézte együtt az előző napi adást, az előzetesből sejtette, mi fog történni. „Rosszul vette ki magát, ha zokogva jövök ide. Nem volt egy jó húzás tőle egy nappal a vége előtt, kicsit elvetette a sulykot” – mondta a nagy vesztes barátnője. Cintia is nyilatkozott a Fókusznak, szerinte az égvilágon semmi nem történt, „csak együtt aludtak”.