Alig lehet ráismerni az Aranyélet szereplőjére

Aranyélet/ HBO
Vágólapra másolva!
Új vezető íróval és új arcok bevonásával folytatódik az Aranyélet, erről az Origo írt elsőként. A stáb már nagyban forgat, az HBO mutatott pár új fotót a kulisszák mögül.
Vágólapra másolva!

Már forgatják a második évadot, ősszel képernyőn lesznek az új részek. A sztori úgy ért véget, hogy mire épp béke lenne a családban, megjelennek a rendőrök az összecsalt, lopott pénzből épült budai villánál.

A sorozat főbb szerepeiben Anger Zsolt, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura és Olasz Renátó tűnik fel, a krimibe hajló családi dráma központjában egy olyan család áll, ahol minden a látszatról szól - mindannyian feltűnnek a széria második évadjában is. "Aki ott volt az elsőben, és ajánlatot kapott a második évad forgatására, mind igent mondott, senki nem akart kimaradni belőle. Továbbra is

fontosnak tartjuk, hogy ne mindig ugyanazok az arcok bukkanjanak fel,

hosszú távon gondolkodunk, és úgy látjuk, kellenek új, eddig keveset vagy egyáltalán nem látott színészek" - mesélte korábban Krigler Gábor kreatív producer az Origónak.

A csatorna mutatott néhány új képet a forgatásról, a képeket többek közt egy kommentálták: "új évad, új élet." Olasz Renátó karaktere vélhetően egész más stílusban is feltűnik majd, Miklósi Márk zakóra váltotta laza szerelését.

Ónodi Eszter Janka szerepében Forrás: Aranyélet/ HBO
Együtt a Miklósi család Forrás: Aranyélet/ HBO
Miklósi Márk új külsővel Forrás: Aranyélet/ HBO

A második forgatókönyv teljesen magyar, az HBO nemrég megmutatta az első oldalt.