Superman nagyapjáról is készülhet sorozat

Comicdom Con Festival - 3rd day  Greece athens Superman costumes Superman mask WOMAN SEX culture comic comic con NurPhoto comics FESTIVAL SQUARE FORMAT
Man dressed in Superman costumes stand for a photo during Comicdom Con Festival, a three-day comics festival, took place at the Hellenic American Union in Athens on April 16, 2016. (Photo by Giorgos Georgiou/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Syfy csatornára készül a Krypton pilotja, a középpontban Superman nagyapjával, persze még fiatalon.
Vágólapra másolva!

A Krypton a címbeli bolygón játszódik, két generációval azelőtt, hogy megsemmisült, és a későbbi Supermant a Földre kellett menekíteni. Megismerhetjük Superman nagyapját is fiatalon, ő lesz a sztori központi karaktere.

A figura régóta foglalkoztatja a tévéseket, filmeseket Forrás: NurPhoto/Giorgos Georgiou/NurPhoto/Giorgos Georgiou

A projektet David S. Goyer jegyzi, aki eléggé otthonosan mozog a szuperhősök világában, a Batman: Kezdődik! óta több ilyen témájú filmet írt, például a Supermanről szóló Az acélember-t, legutóbb pedig a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalá-t. Több sorozat is fűzödik a nevéhez, többek között a FlashForward – A jövő emlékei vagy a Da Vinci démonai.

David S. Goyer Forrás: AFP/2013 Getty Images/Frederic J. Brown

A pilotot Colm McCarthy fogja rendezni, neki köszönhetjük például a Titkos szolgálat – MI-5 és a Birmingham bandája több epizódját, egy rész erejéig a Sherlock-ba is besegített.