Bud Spencer üzent Terence Hillnek

Bud Spencer
Vágólapra másolva!
Terence Hill, azaz Mario Girotti szülinapot ünnepelt, egykori munkatársa, barátja a neten küldte üdvözletét.
Vágólapra másolva!

Terence Hill, azaz Mario Girotti 1939. március 29-én született: Bud Spencer (Carlo Pedersoli) pedig már nem mai tini, de a születésnapról nem feledkezett meg, és köszöntötte jó barátját, akivel számos sikerfilmje volt. Piedone pár hónappal ezelőtt lett 86 éves, cimborája, Terence Hill akkor meglátogatta.

A színész Magyarországon talán még népszerűbb, mint sok más országban. „Ez számomra hihetetlen, és tényleg érzem a magyar rajongók szeretetét. Szerintem az idősebbek még a vízipólós korszakomért tisztelnek, és lehet valami a magyarok életstílusában is, amitől jobban tudnak azonosulni az életművemmel. A magyar emberek erősek és nagylelkűek, akárcsak én a filmjeimben" – mondta az Origónak, amikor interjúztunk vele.

Bud Spencer Forrás: Fb

A régi barátságról is mesélt: „Pár hete láttam legutóbb Terence-t, a téma pedig a spagetti volt. Az egyik kedvencem. Terence egyedül akkor szakítja meg a diétáját, amikor az én házamba jön spagettit enni. A feleségem a legfinomabb spagettit csinálja Terence-nek és nejének, Lorinak, amikor csak szeretnék." Interjúnkat itt találja.