Jakupcseket beültetnék Bochkor Gáborék műsorába

Bochkor
Vágólapra másolva!
Tévés szereplés nélkül maradt Jakupcsek Gabriella, de lehet, hogy rádióban folytatja,
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nagy mozgolódás van a Music FM-nél, Pordán Petra után a Délutáni Road Show két műsorvezetője, Balogh Tamás és Horváth Szilárd is távozott, illetve felmondási idejét tölti. A rádióban – szemben a tévével – a reggel a főműsoridő, így az érdekesebb kérdés, ki ül az Önindító című műsorba, ahol ketten maradtak.

Bochkor Gábor Forrás: Morzsi Gábor

Jakupcsek korábban a Danubius Rádinál dolgozott, ahol Búza Sándor és Gundel Takács Gábor társaságában a Capuccino tripla című műsort vezette éveken át, rutinja tehát van. A Bors szerint esélyes, hogy ő legyen a harmadik tag, bár Bochkor Gábor ezt nem erősítette meg: „Semmiképpen nem szeretnénk, ha már a keresés korai szakaszában konkrét nevek kapcsán bárki találgatásokba bonyolódna.

de az is lehet, hogy olyat választunk, akire eddig nem is gondoltunk. Az elkövetkező időben több jelöltet is ki szeretnénk próbálni. Mindenképpen előny a mikrofonrutin, ami okoskodás helyett tájékozottsággal párosul. És nagyon szeretnénk, ha egy szexi hang simogatna minket, természetesen egyenrangú partnerként" – mondta a lapnak.

Szavazzon!

Menjen Jakupcsek az Önindítóba?