Ha így ért véget az X-akták, lesz össznépi dühöngés

ufó
Vágólapra másolva!
Még mindig nincs döntés a sorozat jövőjéről, de a visszatérő miniévad komoly cliffhangerrel ért véget. Spoileres folytatás!
Vágólapra másolva!

Tévésorozatoknál a cliffhanger kifejezést az epizódok végére biggyesztett fordulatra alkalmazzák, amelynek egyetlen célja van, az, hogy visszatérjen a néző a folytatásra. Ilyen, ha a főhős az adott rész legvégén épp egy épület tetején lóg, ha becsönget végre a húsz éve eltűnt apa, vagy amikor a doktor megköszörüli torkát, és annyit mond, hogy „fontos hírem van."

Forrás: Fox

Az X-aktákat a Fox próbaképp visszahozta hat részre, hogy tesztelje a nézőket, mennyire működik a tizenöt-húsz éve még szeretett formátum. A hatodik epizód végére mégis olyan cliffhanger került, ami után udvariatlanság, sőt, pofátlanság lenne lezárni végleg a sztorit.

A történetben az emberiség épp haldoklik, Mulder igen rossz bőrben van, és amikor épp egy hídon állnak a végtelen dugóban, megjelenik fölöttük egy fényes, világító ufó – ami persze lehet titkos kormányprojekt részeként egy emberi űrjármű is. Ha innen nem folytatják, igen morózusak lesznek a rajongók. Nézze meg itt:

A 10. évad 6. része a My Struggle II címet kapta, vendégszerepben felbukkant Joel McHale, Robbie Amell, Lauren Ambrose, Annabeth Gish és William B. Davis. A sorozat atyja, Chris Carter írta és rendezte, nyilván tudja, mit csinál.

A sorozathoz remek kvízt készítettünk, ebből ön megtudhatja, takarító, portás, különleges ügynök, vagy igazgató lehetne az FBI-nál.