Péntek délig kiderül, hol folytatja a Morning Show csapata

Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
A Morning Show folytatásáról tart sajtótájékoztatót Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri.
Vágólapra másolva!

Más rádión folytatódik a Morning Show, erről december 2-án sajtótájékoztatót tart a három műsorvezető. Az eseményen kiderül, hol, mikor, és milyen formában folytatódik az ország leghallgatottabb rádióműsora: médiapiaci információk szerint a Rádió1 lehet a befutó.

A Class FM-en lement utolsó, reggeli adása után elértük Sebestyén Balázst, aki az Origónak elmondta, hogy szerződésében egyértelműen az áll, hogy amíg az országos frekvencia megvan, addig tart, és nem 2016 végéig, más platformon. „Nincs bennünk mikrofonéhség, nem akarunk kapkodni az új helyzetben. Sietni nem kell, de

Mi minél előbb folytatnánk, és a médiaköltések miatt sem mindegy, kivel és mikor állapodunk meg. Nem jó hosszú hónapokra leállni, mert ha minket már nem hallgathatnak, találhatnak más kedvenceket" – mondta november 16-án.

Sebestyén Balázs Forrás: Fb / Morning Show

Megkérdeztük, viheti-e a Morning Show brandet magával: „Bonyolult kérdés, meg kell vizsgálni a jogászokkal. Most veszünk egy nagy levegőt, és megnézzük, milyen lehetőségeink vannak. Fontos, hogy semmilyen nyomásnak nem akarunk engedi, mindenről úgy beszélünk eztán is, ahogy szeretnénk.

A miénk egy intrikus, beszólogató rádióműsor, szabadon beszélünk, de nem párt- vagy rendszerellenesen. Közéletről beszélünk, politikáról nem."

Jól jönne a Petőfinek egy erős reggeli brand, de két héttel ezelőttig biztosan nem volt megkeresés onnan, azóta pedig Sebestyén nyilatkozta, hogy a közmédiához semmiképp nem mennek. A Rádió1-et régóta pletykálják, erről Balázs így beszélt: „Kicsi a mozgástér a hazai rádiós piacon, minden egyeztetés kérdése."