Óriási dráma volt egy reality forgatásán

Celeb vagyok, ments ki innen!
Vágólapra másolva!
Nyolc mérges pókot találtak a brit Celeb vagyok, ments ki innen! ausztráliai forgatásán, akár 15 perc alatt meghalhatott volna valamelyik szereplő. 
Vágólapra másolva!

Az itthon is ismert Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelkörnyezetben játszódik, vagyis mindig van rá esély, hogy megjelenjenek veszélyes állatok a forgatási helyszínen – a brit produkció azonban egyenesen Ausztráliába települt, ahol különösen nem nehéz emberre halálos állatba botlani.

A jelenlegi, tizenhatodik évadban nyolc tölcsérhálós pókot találtak az egyik kameraállásban, amely ráadásul igen közel volt a szereplők ágyaihoz.

A brit Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzői igen megijedhettek Forrás: ITV

A kis állatok akár tizenöt perc alatt végezhettek volna a szereplőkkel, ha azok addig nem jutnak ellenszérumhoz – amiből persze bőven volt a stábnál, hiszen muszáj volt felkészülniük az extrém környezetre.

A stáb orvosa, Bob McCarron elmondta, hogy már korábban is találtak ilyen pókot a tábor területén, ennyi egyszerre azonban még nem jelent meg. Volt olyan stábtag is, akit mart már meg ilyen állat, a versenyző celebek egyelőre megúszták.