Retusálás nélkül a Szívek szállodája színésznői

Szívek szállodája, Alexis Bledel, Lauren Graham
Vágólapra másolva!
2007-ben láthattuk utoljára a képernyőn egyik kedvenc csajos sorozatunk főszereplőit. Alexis Bledel és Lauren Graham a hamarosan érkező új részek előtt most személyesen is megjelentek egy eseményen – az a kilenc év bizony nem múlt el nyomtalanul.
Vágólapra másolva!

November 25-én debütál a Netflixen a Szívek szállodája folytatásaként készült Gilmore Girls: A Year in the Life négy, egyenként másfél órás epizódja, amihez az egy hónappal a premier előtt nyilvánosságra hozott előzetesen kívül eddig csak erősen kozmetikázott képek és poszterek érkeztek.

Netflix

A Roryt és Lorelait alakító Alexis Bledel és Lauren Graham mind a négy évszakhoz párosított plakátokon, mind a róluk készült karakterposztereken erősen retusálva tűntek fel – a Photoshop olyan intenzíven dolgozott, hogy a színésznők ezeken inkább tűnnek gyönyörű festményeknek, mint hús-vér embereknek.

Forrás: Britta Pedersen / ZB dpa / AFP

A múlt hétvégén azonban a sztárok személyesen is megjelentek egy rajongói eseményen Berlinben, amelyen természetesen az érkező új részekhez csaptak egy kis hírverést.

Alexis Bledel Forrás: Britta Pedersen / DPA

Az itt készült fotókat nézve nyilvánvaló, hogy az idő Bledel és Graham számára sem állt meg: habár a színésznők természetesen ragyogtak, előbbi sztár arca sokkal csontosabbnak tűnt, mint ahogy azt megszoktuk, utóbbi pedig épp ellenkezőleg, mintha meghízott volna. Az viszont biztos, hogy így sokkal emberibben festettek, mint a sorozathoz kiadott promóanyagokon.

Lauren Graham Forrás: Britta Pedersen / DPA