Rendkívül szoros küzdelemben dőlt el a Kicsi Óriások döntője

Oláh Gergő és csapata
Vágólapra másolva!
Mindössze egyetlen pont különbséggel Oláh Gergő és csapata: Lara, Dorina, Ricsi és Viki, vagyis a Fenegyerekek nyerték meg vasárnap a Kicsi Óriások csapatversenyét és az ezzel járó, fejenként másfél millió forintos fődíjat.
Vágólapra másolva!

Tiszta lappal indult vasárnap a Kicsi Óriások színpadán a két, döntőbe jutott csapat versengése, hiszen Oláh Gergőnek és a Fenegyerekeknek, valamint Kiss Ramónának és a Lázadóknak a pontszámokat illetően a nulláról kellett felküzdeni magukat.

A vége felé érdekes helyzet állt elő, hiszen a két csapat tizedre ugyanannyi pontot gyűjtött össze, úgyhogy a párbaj-produkcióknak óriási volt a tétje.

A Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri döntése alapján végül Oláh Gergő és csapata: Lara, Dorina, Ricsi és Viki, vagyis a Fenegyerekek nyerték meg a Kicsi Óriások csapatversenyét és az ezzel járó, fejenként másfél millió forintos fődíjat.

Oláh Gergő és csapata Forrás: RTL Klub

Jövő héten vasárnap 18.50-től azonban tovább folytatódik a verseny az RTL Klub tehetségmutató showjában, hiszen az összes csapat visszatér a színpadra és kiderül, kik lesznek az egyes kategóriák – énekesek, táncosok, kis tehetségek – abszolút győztesei.