Megvan Superman nagyapja

Az acélember, Henry Cavill
Vágólapra másolva!
A Syfy csatorna megtalálta a színészt, aki Superman nagyapját fogja játszani egy Krypton című tervezetett minisorozatban, amelynek egyelőre a pilotján dolgoznak.
Vágólapra másolva!

A 200 évvel a népszerű szuperhős mindenki által ismert kalandjai előtt játszódó sztoriban Seg-Elt, Jor-El apját és Kal-el, a későbbi Superman nagyapját mutatják be. A férfi az egykor virágzó El család leszármazottja, és született tehetsége van minden technikai dologhoz. Történetünk kezdetén a Krypton alacsonyabb kasztjainak körében él, mivel családját megfosztották régi rangjától.

Jor-El, felesége és a csecsemő Kal-El Az acélemberben Forrás: InterCom

A Seg-El szerepére kiválasztott Cameron Cuffe brit nemzetiségű, és még meglehetősen zöldfülűnek számít. Eddig mindössze a Florence – A tökéletlen hangban volt említésre méltó megjelenése. Az ír Nemzeti Drámaakadémia (The Lir Academy) növendékeként végzett színész jelenleg egy The Halcyon című drámasorozaton dolgozik.

A Krypton ötletgazdája a Batman: kezdődik!, Az acélember, A sötét lovag, A sötét lovag: Felemelkedés és a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala forgatókönyvírójaként ismert David S. Goyer, és a pilot epizód megírása is az ő nevéhez fűződik.

Goyer lesz az executive producer is, a rendező pedig az a Colm McCarthy, akinek Kiéhezettek című sokat dicsért nagyjátékfilmjét nemrég mutatták be a magyar mozik.