Kate Hudson egyszerre szexis és félelmetes

Kate Hudson
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban egész októberben halloweeni lázban égnek, de lassanként hozzánk is beszivárog ez az ünnep. Ennek örömére lássuk, mi mindennek öltözött be Kate Hudson az elmúlt években. Gyakran kifejezetten sokat mutató kosztümjeire érdemes vetni egy pillantást.
Vágólapra másolva!

A 37 éves színésznő van, hogy ragaszkodik a hagyományokhoz, és a kísértetek ünnepén maga is valamilyen félelmetes lénynek, például halottnak öltözik – bár ebben az esetben is művészien kivitelezett a sminkje.

Gyakran van azonban olyan is, hogy Hudson egy-egy tévésorozathoz fordul ihletért: így történt, hogy – barátnőivel együtt – volt már a vadak törzsébe tartozó szexi harcos a Trónok harcából és a Kemény motorosok című széria hősei közé felsorakozó vonzó motoros csajszi is.

Szerencsére a sztár gondosan dokumentálja jelmezes kalandjait, így mindegyikről láthatunk fotót a színésznő képmegosztó oldalán.

De a többi fényképet is érdemes folyamatosan monitoroznunk Hudson Instagramján, hiszen gyakran rak ki jobbnál jobb fotókat. Itt például nevelőapjával, Kurt Russell-lel, itt jógázás közben, itt pedig reggeli ébredéskor csodálhatjuk meg.