Sebestyén Balázs fogadást veszített, de a megalázást megúszta

Sebestyén Balázs ad interjút Bella Briginek 2015 szeptember 7-én Sebestyén Balázs ad interjút Bella Briginek 2015 szeptember 7-én
Sebestyén Balázs ad interjút Bella Briginek 2015 szeptember 7-én
Vágólapra másolva!
Sebestyén Balázs követőinek száma elérte a Facebookon a 150 ezret, hiába kampányol amellett, hogy rajongói ne kövessék, egyre többen vannak hivatalos oldalán – a hirtelen jött emelkedés Kasza Tibinek és követőtáborának is köszönhető.
Vágólapra másolva!

Vadon Jani és Rákóczi Feri nagy feladat elé állították Sebestyén Balázst: a hírhedten Facebook-ellenes műsorvezetőnek saját oldalt kellett kreálnia, és

csak akkor törölheti magát, ha nem lesz 250 ezer követője november közepéig.

Az oldal alig két hete indult, a rádiósnak pedig jelenleg 155 ezer követője van. A hétvégén nagyot ugrott ez a szám, részben Kasza Tibi követőinek köszönhetően. Az unofficial oldal is emelkedett 20 ezerrel ez idő alatt, de azt, mint ahogy a neve is utal rá, nem a rádiós üzemelteti.

A TV2 műsorvezetője arra kérte táborát, hogy kövessék Sebestyén Balázs hivatalos oldalát, aki egyébként korábban hangsúlyozta, hogy aki szereti, messze kerülje el a friss profilt.

Kasza Tibi élőben közölte a rádióssal a hírt Forrás: Kasza Tibi / Facebook

Kasza abban fogadott a rádióssal még pénteken, hogy a hétvégén követőinek száma eléri a 140, illetve a 150 ezret.

A fogadás tétje az volt, hogy 140 ezer követőnél készít magáról egy félmeztelen képet, amin szívet borotvál a mellkasára, 150 ezernél pedig széthúzott farpofával végigfut az Andrássy úton – végül ezeket elengedték, és abban állapodtak meg élő bejelentkezésben, hogy cserébe beül a Kasza Taxiba, és elmegy hozzá az élő adásban sugárzott főzőműsorába is, a Kasza Konyhába, ahol a követők kérdéseket tehetnek fel neki, miközben együtt főznek.