Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb hat versenyző érkezik A konyhafőnökbe

Lucia, Konyhafőnök
Vágólapra másolva!
Az elmúlt három hétben kilenc versenyző jutott a középdöntőbe, a negyedik héten újabb séfjelöltek küzdenek a továbbjutásért. Hétfő este rajtol az utolsó kör, mutatjuk az első hat versenyzőt.
Vágólapra másolva!

A konyhafőnök negyedik évadjában valóban magasabbra került a léc, a versenyzőknek nincs könnyű dolguk, valószínűleg nem lesz egyszerű az utolsó elődöntő hetében sem teljesíteni. Eddig kilenc versenyző mehetett tovább, három hely maradt, ezekért küzdenek hétfőtől az újak.

Este hat új versenyző érkezik a konyhába, Magdi, Ádám, Barna, Tomi, Laci és Lucia bizonyíthat.

Lucia egyetemista, édesapja Aigner Szilárd, édesanyja pedig Pártai Lucia. Jogot tanul, de a főzés is nagy szenvedélye, szerinte a gasztronómia igazi művészet. Legfőbb célja, hogy szakmailag még többet fejlődhessen és tanulhasson, a főzés az igazi életcélja – áll az adatlapján.

Forrás: RTL Klub

Magdi stewardessként dolgozik, és imád világot látni. Nem véletlen, hogy az utazásai során beleszeretett egy másik országba, és oda is költözött: Olaszországban él. Persze, nemcsak a világ és az új kalandok vonzzák, hanem a gasztronómia is: otthonában rendszeresen tart vacsoraesteket, ahol mindig rengeteg ember gyűlik össze. Az az álma, hogy Nápolyban lakáséttermet nyithasson.

Forrás: RTL Klub

Ádám ékszerész vállalkozóként dolgozik, a testvérével közösen. A konyhában rendkívül kreatív, és imád improvizálni, pont ezért bármilyen egyszerű alapanyagból képes egy izgalmas ételt összedobni. Nagy álma, hogy egyszer egy biogazdaságot vezethessen, és kecskesajtot gyárthasson.

Forrás: RTL Klub

Barna húsz kilót lefogyott, azóta rendszeresen sportol, és az étrendjére is odafigyel. Szeret alkotni a konyhában is. A gasztronómia fontos része a mindennapjainak, egy blogot is vezet a témában. A főzésen kívül a zene és a tánc is évekig meghatározó része volt az életének.

Forrás: RTL Klub

Tomi egy igazi gasztromegszállott: szakácsként dolgozik Németországban, és minden vágya az, hogy megnyerje a versenyt. Rengeteg praktikát tanult a nagymamájától, ezeket az alapokat szereti kombinálni az új technikákkal. Nagy álma, hogy ő legyen a legjobban tálaló szakács Magyarországon. A főzés mellett elhivatottan sportol és edz, a maratonra készül.

Forrás: RTL Klub

László logisztikai vezetőként dolgozik, a szabadidejében pedig imád túrázni. Nagy álma, hogy egyszer egy bisztrót nyithasson, a nyereményt is erre költené. Az életében nagy szerepet töltött be a zene is, tíz évig volt egy underground zenekar énekese.

Forrás: RTL Klub

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről