Emily Ratajkowski újabb képei is figyelemreméltóak

Emily Ratajkowski
Vágólapra másolva!
A modellből lett gyönyörű színésznő, Emily Ratajkowski Instagram-oldala mindig is igazi kincsesbánya volt, hiszen a sztár rendszeresen oszt meg magáról igen pikáns, lenge ruhás, sőt ruhátlan képeket. Új fotói alapján pedig rádöbbenhetünk, hogy Ratajkowskinak nem csak a mellei figyelemre méltóak.
Vágólapra másolva!

A 25 éves szépség két legutóbbi Instagram-fényképén egy szál topban, csupasz hasát feltárva pózol, és a fotókon jól látszik, hogy egyéb adottságai mellett a hasa is gyönyörű, izmos.

A két friss kép megtekintése után pedig érdemes lejjebb görgetni, hiszen nemcsak azt nézhetjük meg, milyen csodás ruhában jelent meg a sztár a nemrég zajlott Emmy-gálán, de jönnek a jól megszokott mélyen dekoltált, fürdőruhás és egyéb mellhangsúlyos fotók is.

Emily Ratajkowskira akkor figyelt fel a világ, amikor félmeztelenül szerepelt Robin Thicke Blurred Lines című videoklipjében. Előtte a modellből lett színésznő már megjelent az iCarly című sorozat néhány epizódjában, utána pedig a Holtodiglanban, a Törtetők nagyjátékfilmes verziójában és a Miénk a világban láthattuk.

Ratajkowski legközelebb, még az idén egy Cruise című szerelmesfilmben tűnik fel, jövőre pedig benne lesz egy In Darkness című thrillerben, amelynek egyik forgatókönyvírója nem más, mint a Trónok harcából ismert Natalie Dormer.