Baukó Éva kiakadt, szégyelli magát a Való Világ játékosai miatt

VV Éva visszatért a természetességhez tv bulvár Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Az egykori villalakó, Baukó Éva, ismét kiakadt a Való Világ játékosaira, ezúttal Soma és Evelin miatt "fordult fel a gyomra".
Vágólapra másolva!

Baukó Éva a VV játékosa volt, majd később a BeleValó-t is vezette, az új évad azonban kiakasztja, másodszor borul ki a lakók miatt. Ezúttal Soma és Evelin együttlétéről posztolt közösségi oldalán, mellé pedig azt írta, hogy végig sem bírta nézni, annyira felfordult tőlük a gyomra.

"Most kaptam ezt a kis erotikus videót, máshogy fogalmazok, hardcore pornót! Ez lenne a Való Világ? Annyira felfordult a gyomrom, hogy végig sem bírtam nézni! Anno ez a műsor tett ismertté, de most szégyellem, hogy meggyalázzák, és nem csak a szereplőkre gondolok. Még én voltam a legundorítóbb, legvállalhatatlanabb játékosnak kikáltva? Ezután a videó után átértékelem a szexuális szokásaimat. Lehet, hogy engem konzervetívan neveltek, de én azt gondolom, ha majd egyszer anya leszek, sosem kell ilyen miatt szégyenkeznem" – írta.

Baukó Éva kiakadt az új villalakók viselkedésén Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A villában egyébként VV Évaként ő sem volt szent, az egyik lakótársát szemközt köpte, nem fogta vissza magát a veszekedésekben, káromkodásban sem. Kiakadásai mögött sértettség is állhat, mivel az új szériában nem számítottak a munkájára, pedig Aurelio szerint pedálozott érte, de nem kínálták fel neki a lehetőséget.

Szavazzon!

Kinek drukkol a VV8 újabb párbaján?