Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Februártól sok minden megváltozik a Barátok köztben

Vágólapra másolva!
Február 1-jétől sok minden megváltozik a Barátok közt-ben, Rékasi Károly visszatér Bartha Zsolt szerepében, három új karakterrel is gazdagodik a történet.
Vágólapra másolva!

Február 1-jétől újból a Barátok közt csapatát erősíti Rékasi Károly, karaktere, Bartha Zsolt ekkor tér vissza, éppen a börtönbüntetését tölti, a sztori szerint sokáig ezért nem láthattuk. Vele együtt megjelenik dr. Mórocz Emília börtönpszichológus is, akit a Turay Ida Színház színésznője és rendezője, Sztárek Andrea alakít.

Sztárek Andrea Forrás: RTL Klub

"Évekkel ezelőtt már játszottam a sorozatban egy rövidebb szerepet, így sokakat ismertem már a stábból és a színészek közül is. Most

de ez nem jelenti azt, hogy az érzelmeket száműzné az életéből. Mint az sejthető, kezdetben Zsolttal kerül kapcsolatba, és annyit elárulhatok, hogy ez a kapcsolat egyáltalán nem indul gördülékenyen, de hogy miként alakul, az majd a sorozatból derül ki" – mondta.

Mezei Léda Forrás: RTL Klub

A történetben a pszichológusnő lánya is szerepet kapott, őt a Társas játék-ban is látott Mezei Léda játssza. Az HBO sorozatában Léna egyik kolléganőjét, a szeleburdi Nikit alakította, most egy talpraesett nőt kapott, aki az útját keresi a világban.

Bartha Zsolt cellatársával, Sas úrral is találkozhatnak a nézők, őt Kerekes József formálja meg. "Sokakat ismertem már a sorozatból, így jó hangulatban telnek a forgatások. Többek között azért is kedvelem a sokszor a rövidebbet húzó, kotnyeles Sas úr szerepét, mert igazán

– mondta a Vígszínház színésze. Így festenek Rékasival a börtönfolyosón:

Forrás: RTL Klub
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről