Rengeteg mozizás vár ránk – a tévé előtt

Ponyvaregény
Vágólapra másolva!
Szeptemberben alaposan belehúz a Paramount Channel, és igazi premierhónapot tart. Gyakorlatilag minden második napon műsorra tűznek egy olyan sikerfilmet, amit eddig még nem láthattak a nézők a filmcsatornán.
Vágólapra másolva!

A tizenöt szeptemberi Paramount-premier között olyan emlékezetes és díjnyertes filmek szerepelnek, mint például a Piszkos alku, A Zodiákus, a 40 nap és 40 éjszaka és a Tappancsok.

Műsorra tűzik ezenkívül az Amerika kedvenceit, a Játszd újra, Sam!-et, a Menekülés New Yorkbólt vagy a Fletch I-et és II-t, illetve a Csupasz pisztoly szériát.

Ponyvaregény Forrás: Pannonia Entertainment

Látható lesz emellett többek közt a most újra mozikba kerülő Ponyvaregény, A kód neve: Merkúr, a Született július 4-én, Az élet szép, a Cool túra és az Ace Ventura I-II. is.

A filmcsatorna ráadásul a Telekom IPTV és digitális kábeltévé hálózatain egész szeptemberben kódolatlanul nézhető, így a szolgáltató szinte minden digitálistévé-előfizetője elérheti a Paramount Channelt, díjcsomagtól függetlenül a 7-es programhelyen, egyéni csatornasorrend esetén Bónusz csatorna néven, vagy akár neten keresztül a TV GO-val.