Kozsó nem lehet bárki, lássuk be

Kefir, Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Vasárnap este Kefir számára ért véget a Sztárban sztár, az énekes nagyon sajnálja, hogy nem folytathatja a versenyt, úgy érzi, nagyon nehéz feladatot kapott.
Vágólapra másolva!

Kozsó egyik dalát adta elő Kefir a Sztárban sztár második adásában, végül neki kellett búcsúznia a TV2 műsorától. Mint mondta, örült a feladatnak, de az első adás könnyebb volt, mikor Szikora Robi bőrébe bújt, most nehezítette a feladatot a mikrofon és a fülbevalók.

"Nagyon élveztem, de sokkal nehezebb volt, nem használtam még ilyen mikrofont és nincs kifúrva a fülem, a két darab fülbevalót úgy gumiztak rá fülemre. A szerkezet, ami a fejemen volt, a tinccsel, a parókával együtt szokatlan volt" – mesélte a Mokkában.

Kefir úgy érzi, nehéz feladatot kapott Forrás: TV2 / Sztárban sztár

"Kozsó hangszínét nem lehet utánozni, egyik eddigi versenyzőnek sem sikerült volna, talán csak Bereczki Zolinak. Kontaktlencsét is be kellett tenni, ami először volt a szememben, könnyeztem, homályosan láttam. Velem szemben ült Kozsó, aki folyamatosan beleélte magát a dologba, ami tök jól jött, mert néhány mozdulatot átvettem. Volt, amit nem is csináltam volna, de ő igen, és közben leutánoztam" - mondta.

Sajnálja, hogy nem bújhatott női előadó bőrébe, szívesen húzott volna magas sarkút. Az volt a célja, hogy ne essen ki az első adásban, főleg a csapat miatt sajnálja nagyon, hogy nem mehet tovább. Nagy meglepetés számára Veréb Tomi, a továbbiakban neki fog szurkolni.