Van Damme csúnyán kiborult, otthagyta az interjút

Van Damme
Vágólapra másolva!
Az akciósztár egy ausztrál beszélgetős műsor, a Sunrise felvétele közben rágott be az őt faggató riporterekre. Először kioktatta a kamera mögött állókat, majd egy ponton végleg elszakadt a cérna, és a színész a mikroportját letépve, szitkozódva távozott az interjúról.
Vágólapra másolva!

Van Damme műholdas kapcsolaton keresztül jelentkezett be a reggeli beszélgetős műsorba, hogy promotálja az Unplugged And Unscripted nevű beszélgetős turnéját, ami augusztus végén indul majd Ausztráliában.

Az 55 éves színész az interjú közben nehezen viselte, hogy az operatőr beszél, miközben ő interjút ad, majd egy ponton azon idegesítette fel magát, hogy az újságírók a már ezerszer hallott kérdéseket teszik fel neki a Kyle Minouge-gal folytatott viszonyáról, a Street Fighter című filmről, az edzéseiről, és hogy miképp hajtja végre a különböző harcművészeti mutatványait.

Van Damme először a kamera mögött álló technikusoknak szólt be, majd az újságírókat osztotta ki, amiért ugyanazokat a kérdéseket ismételgetik immár huszonöt éve.

Az egykori akciósztár végül annyira felhergelte magát, hogy leszaggatta magáról a mikrofont, utasította az operatőrt, hogy szakítsa meg a felvételt, majd egy „Mi a szar van Ausztráliával? Mi a franc van itt?” kitörés közepette feldúltan elhagyta a stúdiót.

Jean-Claude Van Damme-nál nem ritka, hogy kicsit hevesebben reagál a kelleténél Forrás: Funny or Die / YouTube

Az akciósztárnál 1998-ban diagnosztizáltak bipoláris zavart, és Van Damme az elmúlt években többször is őszintén vallott a hirtelen hangulatváltozásairól, amiket gyógyszeres kezeléssel igyekezett kordában tartani. Úgy tűnik, hogy az ausztrál újságírók pont az egyik rosszabb napját fogták ki a színésznek.