Megújul a VIVA, új műsorok jönnek

A Faking It is a VIVA-n megy
Vágólapra másolva!
Új, saját gyártású műsorokkal, megújult zenei órákkal, sorozatdömpinggel és rövidebb reklámblokkokkal támad a VIVA.
Vágólapra másolva!

Március 24-étől új tavaszi műsorrenddel jön a VIVA: a szórakoztató csatorna többek között három új, saját gyártású műsort is indít.

A Szintén zenész című kvízben magyar zenészek kapnak kérdéseket, A VIP listából kiderül, milyen számokat hallgatnak és néznek szívesen az egyes magyar előadók. A Magyarország legjobb rapperei című műsor március 25-én lesz látható a csatornán, ezt hiphop-hétvége követi.

A Faking It is a VIVA-n megy Forrás: VIVA

Hétfőtől csütörtökig minden este élőszereplős sorozatokat visz a képernyőre. Héttől érkezik a Sam és Cat Ariana Grande főszereplésével, a kamaszkori kérdéseket feszegető Kínos, majd a Simlis spinék. Az éjfélig tartó folytatásban négy premier epizóddal mutatkozik be a Röhej, amelyben amerikai hírességek kommentálják a legviccesebb és legőrültebb internetes videókat.

Zenei órák jönnek

Újdonságnak számít a felhozatalban a TOP 5 és a Helyi hősök című zenei órák bevezetése. Előbbiben egy-egy hazai vagy külföldi előadó 5 legjobb dalát mutatják be, míg utóbbiban csak magyar előadók zenélnek fél órán keresztül.

Új részekkel folytatódik a sztárokat faggató Bekérdezel és A másik nem, amelyben civil fiatalok vallanak kendőzetlenül tapasztalataikról. A Megálló, a VIVA Beatz, a VIVA Chart Show és Chartok továbbra is a megszokott formában jelentkeznek. Rövidebbek lesznek viszont a reklámblokkok a csatornán - állítja a VIVA.