Friderikusz kóstolgatta Berkit, nem vacsoráznak többet együtt

Friderikusz
Vágólapra másolva!
A TV2 megpróbálta emberközelinek, sanyarú gyerekkora miatt sokat szenvedett, érzékeny férfinak beállítani Berkit az Összezárva Friderikusszal évadzáró adásában, de a vendéglátó és a jövevény aligha jön össze többet közös vacsorára.
Vágólapra másolva!

Az Összezárva Friderikusszal évadzáró adásában a vendéglátó nem csinált titkot abból, hogy ellenszenves számára Berki Krisztián – nem a híres sportoló, hanem a zűrös celeb. Érkezés után kóstolgatni kezdte,

kapustehetségét kérőjelezte meg többször,

gúnyosan mosolygott és értetlenkedett, amikor stílusikonnak definiálta magát a haknisztár. Félpucér képe alapján megállapította, hogy a tenyészbikák néznek így ki, a „nők iránti taplóság magasiskoláját" emlegette, miután lejátszott neki pár korábbi tévés felvételt. A vendég az óriási nézettségre hivatkozva védte magát, miközben szorgalmasan építgette saját imázsát.

Voltak kellemetlen percek Forrás: TV2

Életszagú, emberközeli pillanatokat is hozott a műsor, amikor Berki alkoholista anyjának történetét, nyomorúságos gyerekkorát elevenítette fel, ekkor biztosan sokan megsajnálták, de aztán megint előbukkant az a Berki, aki csak kabrióval jár, és kétszázezer forint alatt nem vesz zakót. „Élem az életemet. Nincs annyi diplomám, mint amennyi autóm" – próbált magyarázkodni, de egy elszólásból kiderült, hogy a felszín, a voltaképp semmitmondó like-ok száma roppant fontos neki.

Friderikusz szerint Berki szörnyű volt az Éden Hotelben Forrás: TV2

„Roppant ellenszenves, amit mond" – sajnálkozott Friderikusz, amikor Berki már-már büszkén arról magyarázott, hogy soha nem ad pénzt a szegényeknek. „Végtelenül antipatikus, lenézem az ilyen embereket. A maga véleményén nincs mit tiszteletben tartani" – zárta le az adakozós témát Friderikusz, aki a fürdőszobába ment lehiggadni.

– tréfálkozott később a vendég, saját szobrát építgetve, de közben a nézőben ott motoszkált a gyanú, hogy nemcsak poénkodik, és imidzsét alakítgatja, hanem tényleg így is gondolja. Friderikusz az eltűnt milliókról is faggatta, ezt persze nem lehetett kihagyni. Berki hozott egy határozatot a nyomozás megszüntetéséről, azaz a rendőrség nem talált bizonyítékot arra, hogy az FTC-t megkárosította volna, de egy váci ügy is szóba került. „Ezek nem azok az összegek" – közölte lesajnálóan, szerinte 42 millió forintért nem is szabad kockáztatni semmit.

Berki azt hozta, amit szokott Forrás: TV2

Aki eddig szerette Berkit (korábbi kommentek alapján nem sokan), az örülhetett, mert pont ugyanazt a nagyképű, flegma, kivagyi karaktert kapta vissza, amit a médiában mutat magáról, megszórva egy kis szentimentalizmussal, egy csipetnyi érzékenységgel. Aki viszont nem bírta, az adás után sem kezdi el bőszen like-olgatni a közösségi oldalán. „Azzal nincs baj, ha valaki bohóc, csak legyen övé a cirkusz" – szórt el pár aforizmát Berki: ha lopott, ha saját, ez legalább szellemes.

Az Összezárva Friderikusszal második évadja elég jó nézettséggel ment, volt egymillió néző fölött is. Itt megnézheti, mely vendég hány tévézőt vonzott - ez alapján valószínűsíthető, hogy lesz harmadik évad is.

Szavazzon!

Mit gondol Berkiről?