Szabó Zsófi ágyjelenettel tér vissza a képernyőre

Szabó Zsófi, Válótársak
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi az RTL Klub Válótársak című sorozatának harmadik epizódjában tűnik fel, hosszú idő után újra sorozatepizódot forgathatott. Bár úgy érzi, nem hiányzik semmi az életéből, nosztalgikus állapotba került a kamerák, a stáb és az asszisztensek láttán. Scherer Péterrel volt közös jelenete, egy céltudatos, ravasz nőt alakít - erről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Mivel több évig szerepelt a TV2 napi sorozatában, nem áll távol tőle a sorozatforgatás műfaja, rutinosan mozgott a kamerák előtt. "Felemelő érzés volt újra forgatni, nosztalgikus állapotba kerültem a rendezővel és az asszisztensekkel való közös munka során. Scherer Péterrel van közös jelenetem, én egy céltudatos, ravasz bolti előadót alakítok. Fiatal színészként mindig jó érzés egyéniségekkel forgatni, hamar egymásra hangolódtunk.

Szabó Zsófi és Scherer Péter a Válótársakban Forrás: RTL Klub

Örült, mikor felhívták a produkciótól, hogy megnéznék az egyik szerepben. "Húsz éves voltam, mikor elkezdtem szerepelni egy napi sorozatban, s többek közt azért is hagytam abba, mert új szakmai kihívásokra vágytam s nem akartam, hogy beskatulyázzanak a nézők egy szerepbe. Rengeteget forgattunk a Jóban Rosszban idején, hajnalban keltem, heti hat napot dolgoztam, életemben nem sírtam annyit a fáradtságtól, mint akkor. De nyitott vagyok, szívesen próbálom ki magam különféle szerepekben, a Válótársak is egy ilyen lehetőség volt számomra."

A minőség volt a cél

Meglepte az a precizitás, amivel a stáb dolgozott, a munka során érezhető volt, hogy több idő és több pénz van a heti sorozatra, mint a naponta jelentkezőkre. "Mintha egy amerikai filmet forgattuk volna, annyira minőségi volt minden, annyira figyeltek a részletekre. A leginkább az tetszett, ahogy a rendező adta az instrukciókat. Elmondta, hogy mit érez a karakterem, hogy gondolkodik, mi van a tettei mögött, s meghallgattam ugyanígy Péterét is. A minőség volt az elsődleges cél, így addig vettük fel a jelenetet, míg tökéletes nem lett" - mondta.

Ravasz bolti eladót alakít Forrás: RTL Klub

Nem azért igazolt át az RTL Klubhoz, hogy sorozatszerepet kapjon, de nem mondana nemet egy ilyen állandó szerepre. "Úgy érzem, ennyi idősen van annyi tapasztalom, ami biztos alapot ad színésznőként, minden további feladatra szívesen mondok igent, amiben ezt a tudást kamatoztathatom."