Megkaptuk végre a választ a Walking Deadben

Steven Yeun as Glenn - The Walking Dead _ Season 5, Gallery - Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMC
Steven Yeun as Glenn - The Walking Dead _ Season 5, Gallery - Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMC
Vágólapra másolva!
A The Walking Dead rajongóit valószínűleg epizódok óta az foglalkoztatja, hogy mi történt Glenn-nel. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet!
Vágólapra másolva!

Korábban írtunk a The Walking Dead hatodik évadjának harmadik részéről, akkor nagyon úgy tűnt, hogy a nézők egyik kedvence, Glenn is a zombik martalékává vált – de miután a képkivágásból ez nem volt egyértelmű,

azonnal szárnyra kaptak a különféle elméletek.

November 22-én már a szezon hetedik része ment le az Egyesült Államokban, a nézők csak ebben kaphattak választ a kérdésre, hogy Glenn meghalt-e vagy sem. Ez a hazai rajongók számára is hamar kiderül – november 23-án a FOX magyar adásán –, aki azonban nem tud estig várni, annak elmondjuk: Glenn életben van.

Megúszta a szorult helyzetet Forrás: AMC

Az egyik rajongói teória helyesnek bizonyult, és Glenn Nicholas alá szorult, valójában a társa beleit tépkedték a zombik az emlékezetes jelenetben. A srácnak ezután sikerült bemásznia a konténer alá, onnan nézte a további eseményeket – vagyis hihetetlen módon, de megúszta az igencsak szorult helyzetet.