Majka szerint büntetik, nem lesz a közmédián

Majoros Péter, Majka
Origo interjú 2015.05.
Vágólapra másolva!
A TV2-n a Sztában sztár zsűritagjaiként látható rappert behívták egy műsorba, de ezt lemondták, úgyhogy ő nem is menne MTVA-s forgatásra többet.
Vágólapra másolva!

Majoros Pétert felhívták egy hónapja az MTVA-ból, egy zenés műsorban kellett volna szerepelnie, állítja. „Leszervezték. Beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú, produkció a helyszínen, szerették volna, ha forgatunk előtte pár bejátszót, szóval nagy haccacáré.

Ma reggel szóltak, hogy mégsem hívnak olyan embereket meg a műsorba, akik jelenleg kereskedelmi tévén futó műsorokban szerepelnek. De majd ha lemegy a Sztárban Sztár, akkor mehetek. Szóval büntet az M1, mert szerepelek egy nagy esztrádműsorban egy másik csatornán?" – írta Facebook-oldalára.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Majka szerint elképzelhető, hogy a nagy kertévés show-k nézettségére féltékeny a közmédia, és ezért mondták vissza fellépését. „Miért haragszanak azokra az emberekre, akik tényleg szórakoztató műsorokban szerepelnek? De ha már ilyen gőgösek vagyunk: finoman közlöm, hogy a Facebook-oldalam többen nézik, mint a ti műsoroknak nevezett szörnyűségeiteket" – folytatta.

„De talán a legfontosabbat a végére hagytam. NEM én szeretnék menni hozzátok, hanem TI szeretnétek, ha mennék. De NEM fogok" – zárja sorait.