Simon Cowell üzent a magyaroknak

Britain's Got Talent Arrivals arrivals arriving RED CARPET CELEBRITY NurPhoto April 9 2015 9th April 2015 Britain's Got Talent Show Events SQUARE FORMAT
Simon Cowell attends Britain's Got Talent red carpet arrivals at the Mayfair Hotel in London, on April 9, 2015.
Vágólapra másolva!
Szombat este startol a Hungary’s Got Talent az RTL Klubon, ami az X-Faktor-hoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. Az egyik legismertebb televíziós személyiség elmondja, mi a Got Talent titka.
Vágólapra másolva!

A formátum 2014 áprilisában megkapta a Guinnes World Records Valaha volt legsikeresebb tévéfomátum címét, és több mint 50 ország után most a magyar közönség előtt is bemutatkozik. A műsorvezetők Sebestyén Balász és Dombóvári István, a zsűritagok Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó lesznek.

"Én azt szeretem a Got Talent-ben, hogy varieté műsor, a varieté műsorok pedig évszázadok óta népszerűek, mert szórakoztatóak. A bemutatkozó rengeteg tehetség is hozzájárul a sikeréhez, és végső soron az egész arról szól, hogy az emberek eljönnek a válogatóra" - mondta Simon Cowell.

Több híresség indult a tehetségkutatóból Forrás: NurPhoto/Euan Cherry

A Hungary's Got Talent-be műfaji megkötés nélkül, négyéves kor felett bárki jelentkezhetett. A formátum producere egy jó tanáccsal is ellátta a magyar versenyzőket. "Azt tanácsolom nekik, hogy merjenek nagyban gondolkodni, legyenek mások és lepjék meg a zsűritagokat. Ez egy globális színpad.

milyen lehetőségek vannak benne" - részletezte. Mint elmondta, bízik abban, hogy Magyarországon is sikeres lesz ez a tehetségkutató.

A legsikeresebb formátum

Cowell amellett, hogy Britain's Got Talent megalkotója, egyben zsűritagja is. Tavaly a sorozat fináléját 17,4 millióan nézték. Bekerült a Guiness rekordok könyvébe, mint a legtöbbször adaptált műsor, és ezzel hivatalosan is

a világ legsikeresebb televíziós reality formátuma lett.

Az America's Got Talent műsort, amelyet 193 országban sugároznak - 69 adaptációban -, főműsoridős Emmy-díjra jelölték. Évente összesen félmilliárd ember nézi a Got Talent-et, szombattól pedig már a magyar közönség is szurkolhat a hazai tehetségeknek.