A 100 legjobb nő a tévéből: January Jones

January Jones
Vágólapra másolva!
Egy másodperc alatt elcsavarta a Földön élő utolsó férfi fejét a The Last Man On Earth sorozatban, úgyhogy fel sem merült, hogy lehagyjuk százas listánkról.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk - ez a 14. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Forrás: AFP

January Jones egy kellemes komédiasorozatban láthattuk mostanában, a The Last Man On Earth egyetlen férfi túlélője szeret bele egy pillanata alatt. Később ugyan kiderül, hogy valójában nem ő a vírus egyetlen férfi túlélője, de esélyei nőszerzésre roppant korlátozottak, így feleségül vesz egy roppant nyomasztó jellemmel megáldott, és megállás nélkül csacsogó, nem túl szép nőt (gondolván, hogy csak ketten maradtak a bolygón). A rákényszerített ceremónia után fut össze egy sarkon – egy karambol közben – a gyönyörű szőke nővel, akibe menten belehabarodik. Többet nem is mondanánk a teljesebb műélvezet miatt.

Forrás: AFP

January Kristen Jones Sioux Fallsban, Dél-Dakotában született, de első tíz évét egy Hecla nevű, mindössze 400 lelket számláló faluban töltötte egy sportbolt menedzser és egy tornatanár, fitneszedző lányaként. Nem gyakori keresztnevét a Once Is Not Enough című, 1975-es filmben látott January Wayne után kapta. Cseh, dán, német, angol és wales-i ősökkel rendelkezik, jók a gének, kétségtelen.

Forrás: AFP

Pultos lány is volt, középiskola után azonban kicsi lett neki a város, az állam, elköltött Dél-Dakotából egyenest New Yorkba, ahol modell lett. Klasszikus divatmodellnek alacsony volt, de így is sok munkát kapott, majd a reklámipar fedezte fel. Nem tanult színészetet középiskolában, de hamar beleszokott. Eztán már kisebb-nagyobb tévés és filmes szerepek jöttek: A hangos revolverek városa (1999), Rejtélyek háza (2001), Banditák (2001), Ki nevel a végén? (2003), Amerikai pite - Az esküvő (2003).

Forrás: AFP

Sorozatfronton a kritika által istenített Mad Men - Reklámőrültek (2007) volt a nagy dobás, annyira, hogy Betty Draper szerepe után volt két Golden Globe- és egy Emmy-jelölése. Nem nyert, de ez is nagy szó, erős a mezőny. 2015-ig 92 részben játszott. Ekkor jött csak az igen szórakoztató The Last Man on Earth sorozat, amely már más műfaj, mint a Mad Men.

Forrás: AFP

Ashton Kutcher is felfigyelt a szépségre, három évig voltak párban, 2010-2011 környékén Jason Sudeikis színésszel flangált. Fia Xander Dane Jones, apja nem ismert, erről a témáról nem beszél. De ez nekünk mindegy is, nézegessük inkább a fotóit!

Betty Draperként a Mad Menben Forrás: AFP
Betty Draperként a Mad Menben Forrás: AMC

A Last Man on Earth sorozatban Forrás: FOX
A Last Man on Earth sorozatban Forrás: FOX
A Last Man on Earth sorozatban Forrás: FOX
Forrás: AFP