Ezek a szingli csajok keresik az igazit

vigyél el
Vágólapra másolva!
Szeptember 5-én startol Istenes Bence tévés párkeresője, a Vigyél el!, amelyben harminc nő dönt majd adásról adásra a szingli pasik sorsáról. Az RTL Klub képernyőjén bemutatkozó csajok közül most megmutatunk néhányat.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető, Istenes Bence az Origónak korábban elmondta, hogy nagyon jól érzi magát a kerítő szerepében, szerinte a csajok minden sztereotípiát maximálisan hoznak – ezáltal pedig életszerű, vicces és roppant szórakoztató lesz a széria.

Harminc nő mutatkozik be szombat este a képernyőn, ötöt megmutatunk a kezdés előtt.

Az első fotón Ildi, akinek nő létére meglehetősen furcsák a kedvenc házimunkái. A mosogatás és a portörlés helyett a fűnyírást és a kocsimosást választja.

Forrás: RTL Klub

Második képünkön Iby, akiről tudni kell, hogy profi énekesnő. Egy párkapcsolatban a féltékeny és határozatlan pasi idegesíti a legjobban - ilyen típusú férfival nem járna jól.

Forrás: RTL Klub

Mutatjuk Yvettet, aki állítja, ha önmagát adja és mosolyog, sok mindent elérhet egy pasinál. A műsorban is ezt fogja bevetni, mikor harminc lány közé beengednek egy szingli férfit.

Forrás: RTL Klub

Utolsó képünkön két szingli lány mosolyog egyszerre. Bal oldalon Niki, akiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy rengeteget beszél, mindenről van véleménye, de így boldog.

Jobbján Franciska, aki azért jelentkezett a műsorba, hogy ambiciózus, családcentrikus férfit találjon magának.

Forrás: RTL Klub